Tie­ra
Ga­ko
Juo­le­tar
« Edellinen | Seuraava »

Tiera

Tiera on 2013 äitienpäivänä syntynyt pikku rakkauspakkaus. Tiitiäisen äiti Pipsa on suursnautseri ja isä Peetu leonbergi. Neiti erottui joukosta jo 4 viikkoisena ja valitsin koko laumasta tytön heti itselleni. Olinkin ihan oikeassa ja Tierasta kasvoi hyvään tahtiin aivan uskomattoman ihana tyttö.

Ihmisten hoitamisen Tiera on aloittanut 12 viikkoisena, kun lähdimme silloin Karva- Kaverien kanssa tutustumaan vanhainkoteihin ja terapiatoimintaan. Tiera onkin osoittanut aivan upeaa intuitiota. Neiti osaa lukea asiakkaitaan ja asennoitua sen mukaan joko pentumaisesti höpsöttäen tai aikuisen rauhallisena, nopeita liikkeitä vältellen.

Tieran ehdoton bravuuri ovat pienet lapset ja vauvat saavat neidin ihan omille asetuksilleen. Tiera ei ole koskaan edes vahingossa juossut yhtäkään lasta päin, vaikka tälle viskottaisiin palloa tai muuta lelua ja neidin liikkeet ovat aivan erityisen huomioon ottavat kun pienemmät ihmiset pääsevät ihan karvaan kiinni.

Vaikka suursnautseri veri onkin antanut neidille aimo määrän kova-, ja jääräpäisyyttä, on Tieralla kuitenkin kova tarve työntekoon ja suorittamiseen. Neiti oppii uudet temput parilla toistolla ja on hyvin vastaanottavainen kaikelle aivotyölle. Tavoite olisikin kouluttaa Tierasta terapiakoiran lisäksi avustajakoira ja opettelu on jo aloitettu.

Tulostettava versio -

Runa Gard


Kankaretie 11a D159
00770 Helsinki

» Runa Gard Facebookissa

Ota yhteyttä


040 740 3239
www.runagard.fi

» Yhteystiedot
» Yhteydenottolomake

Katso myös


» Athene Nocturna - korut ja käsityöt
» Bonsai Ahma -frettikasvatus
Lisätietoa evästeistä   Sivuston toteutus: Hakosalo Software Oy